Skip to main content

TIPS & TRICKS

Tip

Hoe pak ik mijn eindejaarsshop aan?

De feestdagen kunnen een van de drukste en stressvolste periodes zijn voor traiteurs en foodservicebedrijven. Maar gelukkig hoeft dit niet zo te zijn! Bij F-reddie begrijpen we de uitdagingen waarmee…
17/09/2024
Tip

Hou je social media fris en up-to-date

Hou je social media fris en up-to-date In deze digitale tijd draait social media non-stop. Het is essentieel om je aanwezigheid op platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter actueel te…
09/09/2023
Tip

SEO ready with F-REDDIE

Wil je er voor zorgen dat jouw bedrijf opvalt op Google en meer klanten aantrekt? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze handige gids laten we je…
02/07/2023
Facts

UPDATE JE GOOGLE MY BUSINESS

Wist je dat Zomervakantie in zicht? Tijd om je Google Business te updaten! De zon begint te schijnen, de vakantiekriebels nemen toe en mensen zijn op zoek naar de beste…
08/06/2023
Facts

Boost met F-REDDIE

Uren bezig met administratie? Fouten in bestellingen? Geen overzicht? Veel horeca- en voedingszaken zien vaak het bos door de bomen niet meer. Een slim bestelsysteem zoals F-REDDIE zorgt ervoor dat…
09/05/2023
Facts

Michelinsterren en hun betekenis

Wist je dat elke Michelin ster ook een betekenis heeft? Heb jij je ook al eens afgevraagd van waar Michelinsterren vandaan komen en waarvoor ze juist staan? Freddie to the…
13/03/2023
Facts

Feesttips

4 tips om van het eindejaar een knaller te maken TIP 1⁠ Highlight op je folder of website wat jij graag wil verkopen. (Gebruik woorden zoals bv ‘Topper’, ‘Specialiteit’, ‘Exclusief’,…
17/10/2022
Klanten aan het woord

Komptoir en Freddie

Robbe en Pierre gaven hun traiteurszaak Komptoir in Lievegem een ferme upgrade, zowel offline als online. Dankzij het F-REDDIE softwaresysteem vinden klanten gemakkelijk hun goesting in de aantrekkelijke webshop. En…
12/09/2022
Tip

Google bedrijven profiel

Waarom vinden (potentiële) klanten jouw zaak niet meteen online?In de digitale wereld van vandaag is online zichtbaarheid essentieel voor het succes van je onderneming. Toch merken veel ondernemers dat hun…
12/09/2022
Facts

Weet vanwaar je omzet komt.

Wist je dat gemiddeld 50 tot 70% van de omzet in de horeca van vaste gasten komt? En dat 5% extra vaste gasten voor zo'n 25 tot 100% meer omzet…
12/09/2022
Facts

Freddie’s 10 geboden

Freddie's 10 geboden Gebod 1 Hou het simpel, zeg wat je te zeggen hebt, en zorg dat je gast niet elk ingrediënt moet opzoeken.⁠   Gebod 2 Zeg wat belangrijk…
17/06/2022

WANT SOME F-REDDIE?

Het F-REDDIE team staat je graag met raad en daad bij

Neem contact met ons op